mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні11
mod_vvisit_counterВчора73
mod_vvisit_counterЗа тиждень177
mod_vvisit_counterЗа минулий тиждень183
mod_vvisit_counterЗа місяць541
mod_vvisit_counterЗа минулий місяць416
mod_vvisit_counterВсього46683

Новини

Педагогічна рада №2

На педагогічній раді №2 «Реалізація завдань естетичного розвитку дітей засобами

музичного мистецтва», яка відбулася 29 листопада , педагоги обговорили сучасні та

актуальні підходи до проблеми музичного розвитку дітей, використання інноваційних

технологій та нетрадиційних занять з  музичного виховання.

Музичне дозвілля

До педагогічної ради №2 «Реалізація завдань естетичного розвитку дітей засобами музичного виховання» були проведені колективні перегляди роботи  з дітьми: Музичне дозвілля за мотивами казки Сутєєва «Під грибом», з елементами системи К. Орфа. Підготувала  та провела музичний керівник Михайлова В. М. Самостійна музична діяльність у молодшій групі. Підготувала та провела вихователь Турченюк І. О.

Детальніше...

"Самодизайн особистості"

В закладі  розпочав роботу психолого-педагогічний семінар «Самодизайн особистості», перше засідання якого відбулося 22 листопада. Семінар підготувала і провела, з участю усіх педагогів, практичний психолог Демяненко Т.В..

Детальніше...

СВЯТО ОСЕНІ

Дощова погода не перешкода веселому настрою та та яскравим барвам Свята Осені в молодшій друпі №1 та старшій групі №3.

Детальніше...

СВЯТО ОСЕНІ

Ось так зустрічають "золоту" осінь дошкільнята середньої групи №11 "Ромашка" та молодшої групи №5 "Рушничок"

Детальніше...

Спортивні перегони

Участь в міських спортивних змаганнях команд старших груп принесла нашому "Котигорошку" почесне друге місце. Віват дошкільнята!!

Детальніше...

День Вишиванки

Патріотичну ідею до Дня вишиванки, 18 травня, підтримали наші вихованці та педагоги невеличким флеш-мобом

Перемога у спортивних змаганням

Зональні спортивні змагання старших груп між дошкільними закладами мікрорайону Північний закінчилися впевненою перемогою нашої команди '"Котигорошко" з рахунком 5:0. Ура переможцям!! Наступні змагання - на першість в місті. Готуємось!!!

Детальніше...

«Рух заради здоров’я»

7 квітня 211 дошкільнят закладу взяли участь у фестивалі ранкової гімнастики  «Рух заради здоров’я», з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, з метою піднесення престижу занять фізичною культурою та пропаганди здорового образу життя.

Детальніше...

Веселі старти

5 квітня  в ДНЗ відбулися спортивні змагання «Веселі старти» за кубок «Краща спортивна група». Це був спортивний підсумок навчального року, який виявив, що  старші групи № 1( вихователі: Ковальчук Л. С. та Зінчук О. В) та №4 (вихователі Могильчук М.А., Прокопчук Н.М. ) отримали по дві перемоги упродовж навчального року і є найсильнішими спортивними групами в нашому закладі.

Готуємось до змагань команд старших груп між дошкільними закладами міста Рівне.

Детальніше...

Методичне об’єднання з логіко-математичного розвитку

4 квітня в ДНЗ проведено методичне об’єднання для вихователів міста з логіко-математичного розвитку. Увазі слухачів методичного об’єднання були представленні 2 форми роботи з дітьми: заняття в середній групі з використанням кольорових паличок Кюїзенера, розвивальних ігор Воскобовича та ІК-технологій (вчитель вищої категорії Серветник О. С.), а також музичне дозвілля математичного спрямування в старшій групі №14 ( вихователь вищої категорії Беккель Т.  А. та музичний керівник вищої категорії Сварицевич І. Л.)

Детальніше...

Родинне свято

В старшій групі №1 вихователями Ковальчук Л. С., Зінчук О. В та музичним керівником Матлах С. В. проведене родинне свято, яке обєднало членів родини кожного вихованця і показало їх музичні таланти. Свято було дуже цікавим, емоційним, трепетним та дуже патріотичним

Детальніше...

Відкрите заняття

В середній групі №2 було проведене заняття з математично-логічного розвитку, вихователь Серветник О. С. Заняття показало доцільність та необхідність використання інноваційних технологій, а саме кольорових паличок Кюїзенера та розвивальних ігор Воскобовича, у всебічному розвитку малюків.

Детальніше...

Свято поезії

21 березня в закладі цікаво проведене Свято поезії, в якому прийняли участь діти всі дошкільних груп: читали поезії, слухали пісні, римували і танцювали

Детальніше...

"Архітектори освітнього процесу"

22 лютого з педагогами закладу була проведена інтерактивна гра "Архітектори освітнього процесу". Активну участь в ній прийняли вихователі, які атестуються

( Кукуруза О. М., Кравчук І. С. та Беккель Т. А.)

Детальніше...

Свято мови

21 лютого в Міжнародний день рідної мови в ДНЗ проведене свято мови, яке підготували і провели вихователь Кравчук І. С. і музичний керівник Михайлова В. М.

Детальніше...

Ми - маленькі козачата, ми - нащадки козаків

До педагогічної ради з національно-патріотичного виховання, в закладі проведене музичне дозвілля патріотичного спрямування "Ми - маленькі козачата, ми - нащадки козаків",  на базі старшої групи №14. Вихователь: Кручко Г. Я., музичний керівник - Сварицевич І. Л.

Детальніше...

Тато, мама і я - спортивна сім'я

Весело, азартно та життєрадісно в дошкільному закладі пройшли спортивні змагання в старших групах з участю батьків "Тато, мама і я - спортивна сім'я". Вдруге в даному навчальному році кращою спортивною командою стала старша група №4 і її команда - "Козачата".

Детальніше...